Termékek

Az Arcadiagarden Kft. a működéséhez kapcsolódóan olyan termékek forgalmazásával és termesztésével is foglalkozik,melyek már bizonyítottak a megvalósult projektek során. 

VARJÚHÁJ NYESEDÉK

A cég a 2014-es évtől kezdőden termel a főként extenzív zöldtetők telepítésére alkalmas varjúhájféléket (Sedum sp.), melyek öntözés és intenzív beavatkozás nélkül feljődnek, így is elősegítve a végleges helyszínen történő mielőbbi fejlődést és záródást.

KOMBINÁLHATÓ ÍVES PAD

Stílusos, sokoldalóan felhasználható kényelmes, támla nélküli pad, amely a zöldfelületekben nemcsak praktikus, de látványos elem egyaránt. A pad elemei egyesével vagy akár teljes kört alkotva is alkalmazhatók. Fák vagy tűzrakók köré szervezve és társalgási pontok létrehozására is tökéletes választás. A hőkezelt fából készült ülőfelület alatt a fémszerkezet talpai között tűzifa tárolására is lehetőség nyílik. A hajlított, lézervágott acélszerkezet porfestett felülete RAL skála szerint választható, fa lamellái hőkezelt kőrisből vagy borovi fenyőből készülnek, felületkezelésük kérhető natúr vagy színezett olajjal. A fémszerkezethez a lamellákat alulról, rejtve rögzítjük facsavarokkal. Az elemeket egymáshoz metrikus csavarokkal illesztjük. Felszíntől függően a pad rögzíthető letűző tüskével, csavarozással vagy ragasztással.

Műszaki adatlap

Fényképes adatlap